Zajímavosti ze světa tónování autoskel

Nespokojíte se jen s povrchním popisem? Hledáte maximum informaci než se rozhodnete jaké autofólie a od které firmy? Vítejte na naší webowé stránce! Najdete zde mnoho zajímavých informaci o historii, výrobě a instalaci moderních protislunečních autofólií. Navštivte sekci o autofóliích. Máte otázku, na kterou jste zde nenašli odpověď? Nebojte se a zavolejte nám, rádi vám vše zodpovíme na
tel. 777 120 130

VWS - Vinyl Wraping System - kompletní změna barvy vozu

VWS - Vinyl Wraping System - kompletní změna barvy vozu

Ať už jsou důvody ke změně barvy vozu jakékoliv VWS 3D fólie splní Vaše očekávání. Tato technologie otevírá nekonečné možnosti v oblasti designu automobilů. Fólie se vyrábí v barvách a navíc jsou potisknutelné, takže lze realizovat jakékoliv představy majitele vozu.

Instalace zpravidla trvá dva dny. Veškeré úpravy jsou 100% vratné. Autofólie je přímo konstruována s ohledem na bezpečnou odstranitelnost bez nebezpečí poškození laku.Navíc lak je po tuto dobu perfektně chráněn i před vyblednutím a poškrábáním (myčka, dorbné oderky z parkoviště, atd.) a tedy při prodeji působí vozidlo mnohem lepším dojmem.

VWS Převlek - VW Polo VWS Převlek - VW Polo

Wraping systém je důležitým milníkem v historii reklamy. Zajímavě vyřešený design vozu přitáhne mnohem více pozornosti než bilboard u silnice. Pro jednotný design Vašeho vozového parku nemusíte objednávat vozidlo se specifickou barvou, můžete ušetřit mnoho prostředků nákupem skladového vozu a následně nechat polepit včetně reklamy. Tento způsob reklamy je vysoce účinný, Vaše reklama je v pohybu, každý den ji vidí tisíce potencionálních zákazníků.

Další možností je nechat soukromé vozidlo polepit firemní reklamou a inkasovat podobně jako za pronájem jiných reklamních ploch. Existijí sdružení i internetové portály zabývající se zprostředkováním tohoto druhu reklamní prezentace. Průzkumy ukazují, že sledovanost na rušných komunikací ve špičce může být až 3000 osob za hodinu. Důležitým rozdílem oproti všem ostatním způsobům reklamy je jednorázová platba. Jakmile je fólie nainstalována neplatíte žádně periodické poplatky jako je tomu u pronájmu bilboardů a jiných reklamních ploch. Běžná doba životnosti je 5-7let. Rozdělením nákladů na instalaci fólie na jednotlivé měsíce zjistíme že se jedná možná o vůbec nejlevnější reklamu s poměrně vysokou mírou dopadu na zákazníka. Navíc automobilová doprava se stále rozvíjí a s rostoucí hustotou dopravy mají lidé při čekání v kolonách stále více času sledovat okolí.

VWS Převlek - VW PoloSamotná instalace této fólie není úplně snadná. Podobně jako tónování autoskel je třeba zkušeností, šikovnosti a hlavně trpělivosti. Extrémní tvárnot a roztažnost až 150% bez ztráty odstínu dovolují přelepení i mimořádně zakřivených ploch jako jsou kryty zpětných zrcátek nebo nárazníky. Při instalaci se autofólie nahřívá pomocí proudu horkého vzduchu díky kterému se stává velmi poddajnou a tvárnou. Postupnám přihlazováním se následně vytvaruje a přilepí k podkladu. Po vychladnutí si díky tvarové paměti uchovává tvar podkladu. Zakřivené plochy, která už jsou mimo fyzikální schopnosti 3D autofólie se napojují z více kusů dle možností, avšak snahou je aby kažý jednotlivý díl vozu (blatník, nárazník, kapota, atd.) byl z jednoho kusu fólie. Díky tomu je iluze jiné barvy automobilu dokonalá.

Pro instalaci na zesklené plochy slouží perforovaná one-way transition autofólie. Tato fólie je díky drobnému perforování o průměru cca 1mm  z interiéru průhledná. Ovšem z exterieru je vidět pouze potisk. Tuto autofólii je také možné instalovat na velmi zakřivené plochy. Omezení ve využitelnosti perforované fólie jsou pouze na stahovacích oknech. Nejčastěji se používá na zadní skla a boční skla dodávkových vozů. Díky této novince není třeba zbytečně zmenšovat využitelnou plochu Vašeho vozu.

VWS Převlek - Audi A3Převlek vozu zdaleka nemusí mít pouze reklamní zaměření. Řada nadšených řidičů chce přizpůsobit svůj vůz módním trendům nebo svým představám o designu. Není problém vytvořit repliku závodního vozu nebo celý vůz převléci do velmi moderní matné černé/bílé.VWS Převlek - Audi A3

Možností je nekonečně. Záleží jen na Vaší představivosti. Nechte se unést a užívejte si pocit jedinečnosti. VWS autofólie umožňují například imitovat drahé kompozitní materiály. Například po vzoru nového BMW M3 střecha z uhlíkových vláken (karbon). Vlastnosti dekorových fólií jsou stejné jako základní převlekové fólie. Lze ji instalovat i na ostatní doplňky jako jsou lišty, zrcátka nebo kliky dveří.

Související články:

Historie a vývoj autofólií

Technologie výroby protislunečních autofólií

Profesionální instalace autofólií

Optimální odstín autofólie

Ministerstvo dopravy a autofólie

Přehřátí organismu - ztráta koncentrace

Údržba a péče o autofólie

 

návrat na domovskou stránku

Publikováno: 26. 01. 2010

 
Telefon: 777 120 130

tvorba www stránek emocio